Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

rn Požár dvou osobních aut v neděli na Žďárskurn n

/
/
/
534 Zobrazení



rn

První se vznítilo v neděli okolo osmé hodiny ranní v Lavičkách na Žďársku, na místo vyjeli profesionální hasiči z Velkého Meziříčí. „Hasičům se podařilo požár velmi rychle lokalizovat a následně i zlikvidovat. Při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil. Majiteli osobního vozidla Renault Laguna vznikla požárem škoda v předběžné výši 50 tisíc korun. Požár zapříčinila technická závada na elektroinstalaci vozu,“ popsala první zásah Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

O necelé tři hodiny později vyjížděli profesionální hasiči z Bystřice nad Pernštejnem k požáru osobního vozu na parkoviště ve Višňové ulici v Bystřici nad Pernštejnem. „Požár motorové části osobního vozu Škoda Octavia se hasičům podařil velmi rychle uhasit. Majiteli vozidla vznikla požárem škoda v předběžné výši 50 tisíc korun. Požár zapříčinila závada na svorkovnici,“ doplnila popis druhého zásahu Petra Musilová.

rn n

  • Facebook
  • Twitter