Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

rn Pacientům pod stromeček vybaví jihlavská nemocnice chemostacionářrn n

/
/
/
4695 Zobrazení



rn

Princip Vánočního pokoje je jednoduchý. Na stránkách nemocnice si vyberete věc, na kterou chcete přispět. Napíšete nám položku, kterou jste si vybrali, a my zašleme platební podklady a na stránkách ji označíme jako obsazenou. Peníze na vybavení bychom chtěli vybrat do Štědrého dne.

Letos nepůjde o opravu a vybavení pokoje, ale chemostacionáře. Ten sice sídlí v nově opraveném interním pavilonu, cílem je ale pořídit pro pacienty a jejich blízké nové také vybavení. „Chemostacionář slouží k ambulantnímu podávání cytostatik. Vlastní aplikace léků trvá několik minut až hodin a opakuje se v pravidelných intervalech,“ popisuje primář onkologického oddělení Lubomír Slavíček. Denně místem projde kolem dvaceti pacientů různého věkového rozpětí: „Momentálně využíváme devět křesel pro aplikaci. Právě křesla jsou místem, kde naši pacienti tráví nejvíce času,“ popisuje vrchní sestra onkologického oddělení Barbora Versteegová a dodává: „Byli bychom rádi, kdyby  prostředí  pro naše pacienty bylo  atraktivní a řešeno citlivě s ohledem na jejich pohodlí a soukromí.“

Kdo si vybere danou věc na stránkách nemocnice, zašle informaci na vědomí na email: zachrlovam@nemji.cz. My Vám napíšeme číslo účtu, kam můžete zaslat částku, zapíšeme Vás na seznam dárců a vyškrtneme položku jako zakoupenou. Pomozte nám splnit přání dalším pacientům a pořídit jim další Vánoční pokoj v podobě vybavení chemostacionáře. Ten zvelebíme během roku 2018.  

rn n

  • Facebook
  • Twitter