Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

rn Mnoho překvapení na dni otevřených dveří hotelové školy v Brodě rn n

/
/
/
318 Zobrazení



rn

Den vánoční gastronomie patří tradičně ukázkám studentům oboru kuchař a číšník – slavnostní vánoční tabule, rozmanité ukázky studené kuchyně, velké množství cukrářských výrobků, barmanské a baristické dovednosti, vyřezávání ovoce, zdobení perníčků a výborně fungující kavárna. V doprovodném programu DOD zazpívali vánoční koledy  žáci třídy H1.S pod vedením Ivy Bělouškové. K těmto, už tradičním aktivitám, letos přibyla soutěž. „Cílovou skupinou, pro kterou byla tato akce pořádána, byli především žáci 8. a 9. tříd základních škol. Proto si učitelé jednotlivých předmětových komisí připravili pro tyto očekávané návštěvníky celou řadu nejrůznějších soutěží ověřujících vědomosti, postřeh, myšlení, paměť i praktické dovednosti,“ vysvětlil Karel Sedlák zástupce ředitele Obchodní akademie a Hotelové školy Havlíčkův Brod.
Soutěžící mohli postupně získat na hrací kartu až 20 různých razítek. Podle počtu razítek – bodů mohli získat odměny. Bylo vydáno celkem 202 hracích kartiček a vrátilo se jich 117 (58 {2113a8b35c73ed9ae418dbfe10b89dadf7506afa8a9e7c502aeda1b1099b70bf}). Třiašedesát soutěžících získalo pět bodů a obdrželo náramky s logem školy, 38 soutěžících získalo do 10 bodů a obdrželo poznámkový blok s logem školy. Pro šest účastníků, kteří získali mezi 10 a 15 body, byly připraveny propisky s logem školy, a pro deset žáků, kteří získali mezi 15 a 20 body, nápoj Isoline. Z osmi účastníků, kteří získali plný počet bodů, byl nakonec vylosován vítěz hlavní ceny, dotykového tabletu ALCATEL. Výhercem se stal  Adam Weingärtner z Lučice, žák 8. třídy ZŠ Wolkerova Havlíčkův Brod. Dne otevřených dveří se kromě četných návštěvníků z blízkého i vzdálenějšího okolí zúčastnila také delegace učitelů ze Stredné odborné školy potravinárske Nitra, kteří byli rozsahem, úrovní a rozmanitostí této akce příjemně překvapeni.

rn n

  • Facebook
  • Twitter