Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

rn Game OFF Skate v Jihlavěrn n

/
/
/
358 Zobrazení



rn

Celá akce odstartuje ve 13.00, kdy se otevřou brány Soul music clubu v Jihlavě. Díky tomu budou mít soutěžící dost času na trénink. Hned u vstupu bude probíhat registrace na Game of Skate (GoS) a zároveň i zápis do turnaje ve fotbálku. Poté proběhne slosování battlů do GoS a odstartujeme maraton skateboardingu. V průběhu závodu zahrají ostřílení Djs z Pio Squad a Dj Deko, Šan pimon, Safír, Kolona. Lokál Johny Beat předvede beat box exhibici. V průběhu závodu bude contest ollie, hippie jump a best trick. Během večera proběhnou i všechny ostatní soutěže pro diváky. Po závodu nás čeká slavnostní vyhlašování vítězů a vše zakončí after party. After party odstartuje seskupení Kolona v celé sestavě a po ní nastoupí slovenská kapela Cacib Dortmund a jejich živý funky hiphop se dvěma MC’s. Poté už přejdeme do další části, o kterou se postarají domácí DJ’s z Ultima crew ANDREW B2b M.I.LAN. Po nich se představí mladá krev z celosvětově známé Let it Roll crew HALBAX. A celé to zakončí MYSLO CRUE se zpěvačkou Mc Maybe. Závody Game of Skate přilákají každý rok do Jihlavy zhruba 4 desítky soutěžících nejen z Vysočiny, ale i ze všech krajů České republiky. Minulý rok pořadatelé zaznamenali dokonce i mezinárodní účast, když se závodů účastnil i Angelos Kirba z Řecka, který nakonec vybojoval čtvrté místo. Během předešlých čtyř ročníků překročili pořadatelé hranici tisícovky návštěvníků, v cenách rozdali 12 000 Kč prize money a 75 000 Kč v podobě sponzorských darů.

Na posledním ročníku proběhla zároveň sbírka na rozjezd nové školy skateboardingu. Zároveň stojí pořadatelé za červnovým projektem Benefiční festival skateboardingu, na kterém za jediný den vybrali 20 000 Kč na postavení minirampy v Jihlavě, kde by se dalo jezdit i přes zimní měsíce. Proto i na tomto ročníku GoS budou chtít vybrat další peníze, kterými by projekt mohli ještě více zafinancovat a tím rozšířili sportovní možnosti v krajském městě i pro dny kdy počasí příliš nepřeje nejen skateboardingu.

rn n

  • Facebook
  • Twitter