Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté v Třebíči hledají svědky středeční havárie

/
/
/
736 Zobrazení



Ve středu 11. dubna se v 7.51 stala v Třebíči na křižovatce ulic Družstevní a Znojemské dopravní nehoda, policisté z dopravního inspektorátu Třebíč hledají svědky a žádají veřejnost o pomoc. 

„Řidič projížděl s osobním vozem Škoda Fabia ve směru jízdy z Družstevní do Kubišovy ulice a do křižovatky vjel údajně na zelený signál světelné signalizace. V prostoru křižovatky ale došlo ke střetu s osobním vozem Škoda Fabia. Řidička tohoto vozu, která jela po Znojemské ulici ve směru jízdy od Stříteže ke středu Třebíče, údajně vjela do křižovatky také na zelený signál.
Při střetu vozidel utrpěli oba řidiči zranění a byli ošetřeni na místě nehody posádkou vozidla zdravotnické záchranné služby. Na autech vznikla hmotná škoda ve výši asi 80 000 korun. U obou účastníků policisté provedli na místě orientační dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem. Policisté z dopravního inspektorátu Třebíč na místě události zkontrolovali funkčnost světelného signalizačního zařízení, které v době, kdy k nehodě došlo, fungovalo bez závad,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policisté na Vysočině.

Jedno z havarovaných aut, archiv Policie ČR

K objasnění dalších okolností dopravní nehody a stanovení míry zavinění hledají policisté případné svědky, kteří viděli průběh dopravní nehody a mohli by poskytnout policistům svědectví o tom, jak k dopravní nehodě došlo a ve kterém směru na křižovatce svítil zelený signál světelné signalizace. „S informacemi a svědectvím se můžete obrátit na linku tísňového volání 158, případně přímo na dopravní inspektorát Třebíč, telefonický kontakt – 974 277 251, případně na e-mail: krpkvy.v.uotr.di.sekret@pcr.cz,“ dodala Dana Čírtková.

  • Facebook
  • Twitter