Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté v Jihlavě žádají veřejnost o spolupráci

/
/
/
665 Zobrazení



Jihlavští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při prověřování případu, při němž v polovině srpna přišel muž o tašku s věcmi, kterou nechal odloženou na společné chodbě jihlavského ubytovacího zařízení.

„Ke krádeži došlo v pátek 17. srpna v ubytovacím zařízení v Jihlavě. Na společné chodbě v prvním patře budovy si v dopoledních hodinách jeden z hostů odložil sportovní zavazadlo a na chvíli odešel. Mimo jiné měl v zavazadle uloženou tašku s peněženkou, finanční hotovostí, platební kartou, osobními doklady, mobilním telefonem a dalšími věcmi. Této situace využil pachatel a ze zavazadla tašku s věcmi nepozorovaně odcizil. Majiteli tak způsobil celkovou škodu téměř sedm tisíc korun. Další škoda vznikla majiteli platební karty ještě tím, že pachatel ve stejný den, jen o chvilku později, odcizenou platební kartou zaplatil za zboží v obchodě a způsobil tak škodu necelých 500 korun,“ popsala událost policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté vyhodnotili také záznamy z kamer, z nichž vyplynulo, že se v ubytovacím zařízení pohyboval muž, jehož totožnost by policisté v rámci prověřování případu potřebovali zjistit, a proto se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti muže.

„Žádáme občany, kteří muže na kamerovém záznamu poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Přihlásit se může také jakákoli jiná osoba, která by mohla policistům poskytnout informaci směřující k objasnění případu,“ dodala tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter