Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté pátrají na Třebíčsku po dívce ze Znojma

/
/
/
758 Zobrazení



Policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po třináctileté dívce, kterou její blízcí viděli naposledy v pátek 1. června v místě trvalého bydliště ve Znojmě, odkud ráno odešla. Ve stejný den se zřejmě ve večerních hodinách nacházela v obci Častohostice na Třebíčsku.


Dívka o sobě svým blízkým od pátečního rána nepodala žádnou zprávu. Ihned po přijetí oznámení o pohřešování dívky vyhlásili policisté po nezletilé celostátní pátrání, do současné doby se dívku nalézt nepodařilo.

Pohřešovaná dívka, archiv Policie ČR

„Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 150 centimetrů, štíhlé postavy. Vizuálně vypadá starší, než ve skutečnosti je. Má světle hnědé vlasy a modré oči. Dívka má výraznější akné a hůře vyslovuje písmena R a Ř. Na sobě měla naposledy oblečené černobílé šaty nad kolena s bílým vrchním dílem, růžové tenisky značky Nike a u sebe měla růžovošedý batoh,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že policisté hledali pohřešovanou dívku na území města jejího trvalého bydliště, v lokalitě Častohostic a jejím širokém okolí, prověřili autobusové a vlakové spoje, další příbuzné i známé dívky a pátrali po ní i na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet.
Na základě dosavadního šetření policisté zjistili, že by se pohřešovaná dívka mohla nacházet ve společnosti patnáctiletého chlapce, po kterém je rovněž vyhlášeno celostátní pátrání a také k němu policisté uvítají informace k jeho současnému pobytu nebo pohybu.
„Jako možný pohyb pohřešované dívky by mohla být trasa mezi Častohosticemi na Třebíčsku a Znojmem. Dále policisté zjistili poznatky, že se mohla pohybovat v obci Pavlice nebo jejím okolí, kde rovněž po dívce policisté pátrali. Další obcí, kde má dívka příbuzné a mohla by sem mířit, jsou Moravské Budějovice. Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná třináctiletá dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter