Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Žďársku pátrají po čtrnáctileté dívce

/
/
/
858 Zobrazení



Čtrnáctiletá dívka odešla ve středu 16. května kolem sedmé hodiny ráno z místa bydliště ve Žďáru nad Sázavou. Policisté zjistili, že se dívka měla ve ještě kolem třetí hodiny odpoledne pohybovat na území Žďáru nad Sázavou. Od té doby o ní nikdy neví.

„Dívka je vysoká přibližně 162 centimetrů, má střední postavu, modré oči a černé, krátké vlasy, na bocích vyholené, vpředu delší kudrnaté sčesané do čela. Naposledy na sobě měla oblečené červené tričko s krátkým rukávem s bílým nápisem na prsou, černou mikinu s kapucí s bílo zelenými vzory podobnými graffity se zeleno bílými pruhy na rukávech, černé kalhoty typu legíny. Při sobě dívka měla školní batoh černé barvy,“ popsala policejní mluvčí Stanislava Miláčková.

Pohřešovaná dívka, archiv Policie ČR

Policisté po dívce vyhlásili celostátní pátrání. „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka v současné době mohla nacházet, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ dodala Stanislava Miláčková.

  • Facebook
  • Twitter