Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Jihlavsku zadrželi opilého řidiče

/
/
/
528 Zobrazení



Policisté z obvodního oddělení v Jihlavě  kontrolovali ve středu 23. května odpoledne kolem sedmnácté hodiny v Zrzavého ulici v Jihlavě osobní auto Renault Master, jehož řidič měl zákaz řízení, navíc byl v podnapilém stavu. 
„Policisté vyzvali řidiče k předložení dokladů potřebných k řízení vozidla a dokladů nezbytných k provozu vozidla. Při kontrole zjistili, že za volantem sedí muž, který má vyslovený na základě rozhodnutí Magistrátu města Jihlava zákaz řízení všech motorových vozidel až do února příštího roku. Současně měli podezření, že řidič požil alkohol, což potvrdila dechová zkouška, která ukázala hodnotu 1,36 promile alkoholu v dechu. Pozitivní výsledek měly také opakované dechové zkoušky – 1,49 a 1,49 promile alkoholu v dechu. Policisté devětačtyřicetiletého řidiče vyzvali k podrobení se lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve, které bezdůvodně odmítl,“ popsala událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinů maření výkonu úředního rozhodnutí a ohrožení pod vlivem návykové látky.

  • Facebook
  • Twitter