Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pohádková cesta v Havlíčkově Brodě

/
/
/
834 Zobrazení



Putování za dobrodružstvím v doprovodu pohádkových bytostí si v sobotu 26. května nenechalo ujít na dvě stě dětí. Populární Pohádkovou cestu opět uspořádalo havlíčkobrodské Mateřské centrum Zvoneček při Oblastní charitě Havlíčkův Brod už po šestnácté.

V parku Budoucnost se na šestnácti stanovištích sešlo celkem dvaačtyřicet bytostí, které děti dobře znají z českých pohádek. Jak prozradila vedoucí Zvonečku Anna Doleželová, letos se pohádkového putování po delší odmlce zúčastnili i loupežníci.

Pohádková cesta, archiv pořadatelův

„Děti nejvíc krásných zážitků zažily právě u loupežníků, ale také u vodníků, pejska a kočičky nebo u Makové panenky a motýla Emanuela. S většinou aktivit u jednotlivých stanovišť pomáhali malým návštěvníkům jejich rodiče, a tak si společně lámali hlavu a užívali legraci.

Pohádková cesta, archiv pořadatelů

 

 

 

Samozřejmostí bylo malé občerstvení včetně žádaných koláčů. Malé i větší děti za svou snahu a píli při plnění úkolů dostaly mnoho rozmanitých odměn. „Děkuji všem návštěvníkům, sponzorům a dobrovolníkům všech věkových kategorií, kteří se zasloužili o uskutečnění hezkého odpoledne pro děti,“ usmála se Anna Doleželová. Pohádková cesta se konala v rámci oslav Mezinárodního dne dětí, který připadá na 1. června.

  • Facebook
  • Twitter