Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Po Náměšti a Telči zamíří Recyklojízda 2018 do Telče

/
/
/
575 Zobrazení



Telč bude jedenáctou zastávkou týmu Recyklojízda 2018, který se v červnu chystá projet Českou republiku, aby podpořil třídění a recyklaci baterií. Trasa tříčlenné skupinky nadšenců na elektrokolech se na Vysočině zastaví v Náměšti nad Oslavou a Třebíči a svou pouť regionem zakončí v neděli 17. června v Telči.

V Telči se cyklisté představí v neděli v rámci akce Třídění je zábava, a dále pak pokračují do Jindřichova Hradce. Projekt organizuje nezisková společnost ECOBAT a informace o něm jsou k dispozici na webu recyklojizda.ecobat.cz nebo na facebookovém profilu Recyklojízda.

Vzkaz do Telče od Recyklojízdy: Přijďte si pro krabičku ECOCHEESE

Tým Recyklojízdy se v Telči představí v rámci akce Třídění je zábava, která se uskuteční v neděli 17. června dopoledne na náměstí Zachariáše z Hradce. Děti i dospělí se mohou těšit na skvělou zábavu. Ve stánku Tondy Obala společnosti EKO-KOM si vyzkouší své znalosti o správném třídění odpadů. Proč a jak třídit baterie se dozví ve stánku firmy ECOBAT. Pro děti bude připraveno odpadové MAXIdomino a zdarma se budou moci vyřádit na skákacím hradu. Větší si zahrají holandský billiard. Bude zde také možnost prohlédnout si popelářský vůz. V 10.00 dorazí i tým Recyklojízdy, který bude příchozím rozdávat designové krabičky ECOCHEESE na třídění použitých baterií v domácnosti.

 

Více informací o Náměšti nad Oslavou.

  • Facebook
  • Twitter