Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Opilý řidič naboural v Havlíčkově Brodě, neměl řidičský průkaz

/
/
/
751 Zobrazení



V sobotu 29. září kolem půl jedenácté v noci havaroval v Mírové ulici v Havlíčkově Brodě řidič vozu VW Passat, který jel směrem na Termesivy.

„Při průjezdu pravotočivou zatáčkou před železničním přejezdem nepřizpůsobil rychlost jízdy a přejel postupně vlevo do protisměru a vlevo mimo komunikaci, kde přední částí vozidla narazil do světelného zabezpečení železničního přejezdu, pokračoval přes koleje, za kterými s vozem sjel ze zatravněného svahu. Přejel přes víko zakrývající místní studnu a zastavil se po nárazu do oplocení u domu.
Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění spolucestující, kterou na místě ošetřili zdravotníci ve voze zdravotnické záchranné služby a následně převezli do Nemocnice Havlíčkův Brod k dalšímu ošetření. Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na vozidle VW Passat, na světelném zabezpečení železničního přejezdu, na víku studny a na oplocení v celková výši téměř 350 000 korun.
Policisté u řidiče naměřili dechovou zkouškou 2,09 promile alkoholu v dechu, pozitivní výsledek měla také opakovaná dechová zkouška – 2,06 promile alkoholu v dechu. Lékařské vyšetření spojené s odběrem krve řidič po řádném a zákonném poučení nepožadoval. Navíc policisté zjistili, že řidič v současné době nevlastní řidičské oprávnění k řízení motorových vozidel,“ popsala událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod.

  • Facebook
  • Twitter