Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ochutnejte Francii všemi smysly na zámku ve Žďáru nad Sázavou

/
/
/
774 Zobrazení



Hrát pétanque, užít si v zámeckém areálu divadelní představení, ve kterém účinkuje držitel Thálie Petr Mikeska, degustovat vína z obou zemí nebo ochutnat pro Francii typické šneky. Nejen nabídne akce I. rande s Francií konající se v sobotu 23. června od 12.00 do 22.00 na zámku ve Žďáru nad Sázavou. 

„Rodina Kinských je úzce spjatá jak s Francií, tak s Českou republikou. Hlavní myšlenkou česko-francouzského dne je tak ukázat gastronomii, hry, kulturu, a to tak, aby se vždy představila francouzská i česká verze. To znamená, že se bude hrát pétanque a za Česko se bude skákat panák nebo guma. Návštěvníci si vyzkouší tradiční klobouky české značky Tonak a děti si ty své vyrobí,“ láká na pestrý program Lucie Herberová, marketingová ředitelka Zámku Žďár nad Sázavou.

Pod střechami Paříže

Ochutnat Francii můžete i na Vysočině, na zámku ve Žďáře nad Sázavou

Netřeba cestovat až do Paříže, když Paříž přijede do Žďáru nad Sázavou. „Famózní herci se divákům skrze písně a texty z prostředí kabaretů pařížského Montmartru a známým šansonům od Edit Piaf pokusí návštěvníkům přiblížit jedinečnou atmosféru francouzského každodenního života plného šarmu, lásky a vášně,“ říká Herberová.

Podrobný program

  • Facebook
  • Twitter