Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Oblastní charita Jihlava mění vedení

/
/
/
1122 Zobrazení



Začátkem srpna byla pověřena vedením Oblastní charity Jihlava projektová manažerka a vedoucí správního úseku Hana Fexová. Na postu ředitele vystřídala Michala Novotného, který funkci vykonával od roku 2004 a bude působit v Diecézní charitě Brno jako zástupce ředitele pro rozvoj a kvalitu služeb.

„Byl to pro mě čas strávený smysluplnou prací, někdy rušnou a náročnou, jindy klidnější, ale hlavně krásnou díky dobrým věcem, které se nám dařily uskutečnit,“ loučil se Michal Novotný s přáním, aby se Haně Fexové dařily plnit její plány na další rozvoj služeb.

„Ráda bych navázala na výbornou práci pana Novotného a pokračovala v dalším rozvoji našich služeb. Před sebou máme i velké investiční akce, od srpna začne stavební rekonstrukce objektu Žižkova 108, kde od příštího roku vznikne nové Centrum sociálních služeb Žižkova. Následovat by měla rekonstrukce objektu Centra sociálních služeb Mahenka. Díky těmto investičním akcím vytvoříme dobré zázemí pro námi poskytované sociální služby s cílem zvýšit jejich kvalitu,“ poodhaluje své další kroky nově pověřená ředitelka Oblastní charity Jihlava Hana Fexová.

  • Facebook
  • Twitter