Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

O závod Běhej lesy byl na Žďársku velký zájem

/
/
/
1438 Zobrazení



Pátý díl seriálu Běhej lesy se uskutečnil v sobotu 21. července v lesích v okolí Devíti skal na Žďársku. Závodu zúčastnilo 1 600 závodníků, což je o 500 více než v minulém roce, kdy se závod konal vůbec poprvé.


Na dlouhé trati utekl všem Jaromír Hradecký, mezi ženami vyhrála Taťána Straková. Ani jeden neměl v cíli konkurenci a doběhl pro svůj triumf naprosto osamocen. Podobně to vypadalo při doběhu krátké trati, kde vyhrál Jirka Šacl a Daniela Havránková.

Na trase závodu nechyběly občerstvovací stanice nebo fotografové, jejich závodnické snímky si mohou účastníci po skončení závodu zdarma stáhnout. V cíli čekala na každého závodníka unikátní dřevěná medaile. Děti do 15 let se mohly přihlásit do dětských závodů Dr. Maxe. Připraveny byly dvě trasy, na 500 m a 1 km.

Výsledky

Letos pořadatelé Běhej lesy připravili závodů osm. Dalšími zastávkami letošní sezony jsou Běhej lesy Bílá (11. srpna), Jizerská 50 RUN (25. srpna) a Běhej lesy Boletice (8. září).

Registrovat se můžete na www.behejlesy.cz.

  • Facebook
  • Twitter