Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nové přístřešky pro autobusové zastávky u nemocnice v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1520 Zobrazení



Autobusové zastávky v Havlíčkově ulici u nemocnice se brzy dočkají nových přístřešků. Na jedné straně ulice vznikne větší čekárna, na druhé město doplní přístřešek, který dosud chyběl.

Zastávku pod nemocnicí ve směru na Perknov radnice kvůli nevyhovující kapacitě demontuje a nahradí větším přístřeškem s bočnicemi. Na druhé straně ve směru na centrum města, kde čekárna zatím není, bude postaven nový přístřešek s bočnicemi a lavičkou. Povrchy obou zastávek doplní zámková dlažba.

Zastávky u nemocnice v Havlíčkově Brodě budou v novém

„Zastávky leží v přímé blízkosti nemocnice a jsou hojně využívány. Nové přístřešky zajistí větší komfort cestujících a ochrání je před nepřízní počasí,“ doplnil starosta města Havlíčkův Brod Jan Tecl.
Celkové náklady budou činit necelých 390 000 korun. S financováním městu pomůže dotace z Fondu Vysočiny ve výši zhruba 128 000 korun. Zbývající částku radnice uhradí ze svého rozpočtu. Na nové zastávky se cestující mohou těšit nejpozději na jaře příštího roku.

  • Facebook
  • Twitter