Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Noční tragická nehoda chodce na dálnici D1 na Vysočině

/
/
/
1146 Zobrazení



Ve středu 19. září krátce před jednou hodinou se stala na 150,5. kilometru dálnice D1 ve směru jízdy na Prahu dopravní nehoda, v levém jízdním pruhu se střetlo osobního auto s chodcem, jehož tělo bylo odraženo do protisměrného jízdního pásu na Brno.

„Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel. Po dobu ohledání místa nehody a šetření okolností nehody na místě byl zcela zastaven provoz na dálnici ve směru na Brno uzavřen. Ze stejného důvodu byla na nezbytně nutnou dobu uzavřena dálnice D1 ve směru na Prahu. V současné době je místo nehody v obou směrech jízdy zcela průjezdné.
Případ dopravní nehody si na místě převzali kriminalisté z oddělení obecné kriminality územního odboru Žďár nad Sázavou. K žádnému dalšímu zranění při nehodě nedošlo. Policisté provedli u řidiče osobního vozidla dechovou zkoušku s negativním výsledkem,“ popsala tragickou událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter