Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Noc v muzeu a dětský den v Havlíčkově Brodě

/
/
/
623 Zobrazení



Galerie, Krajská knihovna Vysočiny a Muzeum Vysočiny Havlíčkův Brod si připravily na pátek 1. června program na muzejní noc a den dětí k oslavě 100. výročí založení Československé republiky. 

Program začne v 17.00 v prostorách muzea, kde pořadatelé připravili pro návštěvníky dílny, kvízy a fotokoutek. „Připraveno je skládání z papíru (origami jeřáb), fotokoutek s kulisami studia Kamarád a oblíbené historické kvízy – hádání předmětů, fotografií, československých prezidentů a mincí. Na dvorku muzea bude připraveno opékání buřtů. Hlavní program se bude letos odehrávat na náměstí v prvorepublikovém stylu, na který nás naladí skvělý polenský Bigband od 18.00.
V muzeu a na náměstí se budete moci setkat s prapodivně oděnými postavami, které budou znázorňovat významné postavy našeho města z doby první poloviny 20. století. Odpovědi se svými typy, o jaké postavy se jedná, bude možné odevzdávat v muzeu do půl osmé, kdy budou tyto postavy představeny na pódiu a na nejúspěšnější hadače čeká malá odměna.
Na závěr slavnostního večera jsme si pro vás připravili od půl desáté promítání filmů z doby první republiky, na některých z nich se podílel Otakar Štáfl, jemuž je věnována výstava v havlíčkobrodském muzeu“ popsala páteční program Alena Jindrová z Muzea Vysočiny Havlíčkův Brod.

  • Facebook
  • Twitter