Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

No name zahrají pro telčský mobilní hospic

/
/
/
873 Zobrazení



Fungování mobilního hospice Sdílení v Telči je z velké části závislé na darech jednotlivců, firem i nadací. Agentura Vysočina Events uspořádá ve čtvrtek 28. června benefiční koncert na podporu dobré věci – provozu mobilního hospice, který se stará o nemocné a umírající nejen na Telčsku.

Peníze jsou potřeba především na platy zdravotních sestřiček a lékařů, nákup léků a provoz aut. Bez štědrých darů dobrých lidí by hospic vůbec nemohl existovat.

Plakát akce

 

Koncert se bude konat ve čtvrtek 28. června na bývalém zimním stadionu v Telči od 16.00. Spolu se známou slovenskou kapelou zahrají i třešťští Vzhůru a níž a zpěvák Sebastian.
Vstupenky (při zakoupení do 15. května cena 400 Kč, po 15. květnu cena 450 Kč, na místě 500 Kč) lze zakoupit na on-line nebo na vybraných prodejních místech. Více informací na www.vysocina-events.cz.
Partnery celé akce jsou GPD a. s., Svoboda parts, s. r. o., Centropen a. s., Pivovar Ježek, Ondrášovka, a. s., Karlovarská Korunní, s. r. o., Cukrárna Celerin Telč, Pizzerie Telč – Eva Marečková, Eurotech group Třešť. Mediálními partnery jsou Hitrádio Vysočina a Jihlavská drbna.

  • Facebook
  • Twitter