Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Nesměl řídit auto a navíc byl opilý

/
/
/
691 Zobrazení



Šestatřicetiletého muže ze Žďárska pod vlivem alkoholu přistihli policisté v Jihlavě při řízení auta, soud mu před třemi lety zakázal řízení. Usednout za volant by mohl až na podzim příštího roku.


„Přesto v neděli 8. července řídil muž vůz Peugeot, když jel před osmou hodinou ráno po Brněnské ulici v Jihlavě. Auto zastavila policejní hlídka, policisté naměřili řidiči 0,24 promile alkoholu. Obdobné hodnoty vykázaly i obě opakované zkoušky. Požití alkoholu před jízdou řidič přiznal a je podezřelý ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí, případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení. Navíc se dopustil ještě přestupku na úseku dopravy,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že policisté na základě šetření zjistili, že majitel vozu svěřil auto šestatřicetiletému muži, i když věděl, že má řízení zakázáno. „O tři roky starší muž je tak podezřelý ze spáchání dopravního přestupku, také ten policisté šetří,“ dodala policejní mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter