Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Neparkujte ve Školní ulici, prosí humpolecké řidiče pečovatelky

/
/
/
617 Zobrazení



Od pondělí 9. dubna platí pro motoristy úplná uzavírka Školní ulice v Humpolci, kde sídlí i Charitní pečovatelská služba či Astra – denní centrum pro seniory při Oblastní charitě Havlíčkův Brod. Opravy silnice a chodníků komplikují situaci především pečovatelkám, které denně vyráží za seniory a bez aut se neobejdou, neboť musí rozvést obědy desítkám klientů. 

Po domluvě s radnicí v Humpolci je pečovatelkám po dobu rekonstrukce vyhrazeno parkování u zadní strany domu s pečovatelskou službou, odkud se dá vyjet do ulic. „Parkoviště je označeno zákazem vjezdu s dodatkem mimo dopravní obsluhy, ale i tak jsme se dnes setkaly s tím, že jsme neměly kde zaparkovat, protože stání obsadila auta obyvatel okolních domů. Uvědomujeme si, že uzavírky jsou komplikací pro všechny, kteří v dané lokalitě bydlí nebo působí, ale přesto prosíme obyvatele, aby byli k naší službě ohleduplní a respektovali, že toto parkování potřebujeme. Denně zajišťujeme péči desítkám seniorů, vozíme jim obědy a musíme mít bezproblémový přístup k našemu zázemí,“ požádala humpoleckou veřejnost hned v pondělí 9. dubna vedoucí Charitní pečovatelské služby Jana Řádová.

Podle prvotních informací potrvá úplná uzavírka Školní ulice do konce srpna tohoto roku. Kromě změny parkování a výjezdu z areálu charitních služeb za základní uměleckou školou se běžný chod Charitní pečovatelské služby nebo Astry – denního centra pro seniory nemění.

  • Facebook
  • Twitter