Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na zámku ve Světlé nad Sázavou se bude o víkendu hodovat

/
/
/
1102 Zobrazení



Na dvoře zámku ve Světlé nad Sázavou se v sobotu 14. a v neděli 15. července uskuteční Zámecké hodování, které nabídne bohatou přehlídku dobrého jídla, doplněnou o doprovodný program. 

Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku Květy Vondrákové – viceprezidentky Culinary Clubu CZ a propagátorky zdravé stravy a zdravého životního stylu. Žena, která si z potravy bere energii a tu proměňuje do vždy usměvavé veselé nálady. Nikdy ji nepotkáte jinak než plnou skvělé nálady. Miluje bylinky, květiny a přírodu vůbec. Ta se jí stala inspiraci pro její televizní vaření Vaříme hravě a zdravě v pořadu Život z pánve! Květa Vondráková je skvělá kuchařka a její recepty jsou vždy pestré a chutné.

  • Během celého festivalu je pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program, taneční vystoupení a spousty koncertů: TBee Girls, Humpolecký dixieland, …

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit si domů spousty farmářských specialit, a to u stánků společností: Kamelie – Víno z Francie, Tupperware, Food Truck „Bonjour“, Mléčný karamel, Wafle Brno, Šmakujto, Beskydská Likérka, Rico Koláče, Mama Afrika, Lucky Brownies, Atelier Sladkostí, Sri Lanka Curry House,  …

Zámecké Hodování je rodinnou událostí s dětskou zábavou, soutěžemi, ukázkami vaření, koncerty a dalším doprovodným programem.  Vstupné v ceně 60 Kč pro dospělé či 40 Kč pro studenty či důchodce bude k zakoupení na místě. Více informací na www.zamecke-hodovani.cz.

 

  • Facebook
  • Twitter