Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Motocyklista se při nehodě na Jihlavsku těžce zranil

/
/
/
787 Zobrazení



V úterý 11. září před půl šestou večer došlo na silnici II/523 v Bílém Kameni na Jihlavsku dopravní nehodě, při které se střetl motocykl a osobní auto.

„Pětapadesátiletý řidič motocyklu Honda projížděl po silnici ve směru jízdy od Jihlavy na Větrný Jeníkov. Plně se nevěnoval řízení a nedodržel bezpečnou vzdálenost za vozidlem jedoucím před ním, které odbočovalo vlevo. Motocyklista ve snaze zabránit nárazu do zadní části vozidla uhnul s motocyklem vlevo a chtěl osobní auto Seat Alhambra na poslední chvíli objet. To se mu ale nepodařilo a došlo ke střetu motocyklu a odbočujícího vozidla. Řidič motocyklu si při dopravní nehodě způsobil zranění, se kterým byl vozidlem zdravotnické záchranné služby převezen do nemocnice v Jihlavě. Ke zranění jiných osob nedošlo,“ přiblížila havárii Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině. Hmotná škoda na voze a motocyklu byla odhadnuta na 130 000 korun. Policisté u obou řidičů vyloučili dechovou zkouškou alkohol.

  • Facebook
  • Twitter