Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mladí umělci z Vysočiny se představí v centrum měst

/
/
/
914 Zobrazení



Ve čtvrtek 24. května proběhne druhý ročník celostátního happeningu ZUŠ Open ve 330 městech po celé republice, program se uskuteční i na Vysočině. Například v Havlíčkově Brodě proběhne Velký koncert aneb Přehlídka všeho, co se děje v ZUŠ. Havlíčkovo náměstí odpoledne rozezní žáci hudbou, tancem a uměním všeho druhu.

V Kališti, v rodném domě skladatele G. Mahlera, proběhne tematický program k jeho poctě s názvem ZUŠky kraje Gustava Mahlera křížem krážem. Celodenní program čeká obyvatele a návštěvníky města Telč. Odpolední open – air koncert na náměstí, hudba pod hradbami, vernisáž a tematická výstava výtvarných děl Malé mořské dobrodružství, kytary na zámku či hudba v podloubí. Poctu 300 let starému nástroji v Kostele sv. Ducha složí varhaníci v rámci dvou koncertů během dne, který bude zakončen společným improvizováním všech interpretů s pozváním publika na náměstí města.
Pestrý program si připravily i další města na Vysočině.

Seznam měst ZUŠ Open na Vysočině: Bystřice nad Pernštejnem, Havlíčkův Brod, Humpolec, Chotěboř, Jihlava, Ledeč nad Sázavou, Náměšť nad Oslavou, Nové Město na Moravě, Pelhřimov, Polná, Telč, Třebíč, Třešť, Velká Bíteš, Velké Meziříčí, Žďár nad Sázavou a Žirovnice.

Více informací naleznete v přiložené tiskové zprávě a na: www.zusopen.cz nebo na: www.vysocina-news.cz.

  • Facebook
  • Twitter