Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mladí kuchaři v Brodě předvedli svůj um

/
/
/
343 Zobrazení

Soutěž Kuchař Vysočiny Junior 2018 open se uskutečnila ve čtvrtek 5. dubna v gastrocentru Obchodní akademie a Hotelové školy Havlíčkův Brod v Kyjovské ulici. Dvanáctka dvoučlenných týmů z Vysočiny, partnerského kraje Nitra a Francie předvedla své umění. 

Soutěži přihlížel francouzský kuchař Philippe Mill, držitel dvou hvězd Michelin.

Výsledky soutěže Kuchař Vysočiny Junior 2018 open

Hlavní pokrm
1.  Samuel Gažo (SŠ gastronómie a cestovného ruchu Nitra)
2.  Mélissa Fagotin (Lycée des métiers Gustave Eiffel, Reims)
3. Jakub Karbusický (OA a HŠ Havlíčkův Brod)

Studený předkrm
1. Clément Cendra (Lycée des métiers Gustave Eiffel, Reims)
2. Lukáš Martínek (OA a HŠ Havlíčkův Brod)
3. Adam Paulis (SŠ gastronómie a cestovného ruchu Nitra)

Cena udělená Philippem Millem
Hlavní pokrm – Monika Jeřábková (OA a HŠ Třebíč)
Studený předkrm – Clément Cendra (Lycée des métiers Gustave Eiffel, Reims)

  • Facebook
  • Twitter