Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mladí jihlavští tanečníci na mezinárodní soutěži v Říčanech

/
/
/
1680 Zobrazení



Poslední dubnovou sobotu čekala jihlavské tanečníky z rokenrolového klubu Elvis Jihlava další prověrka před blížícím se Mistrovstvím republiky. V Říčanech u Prahy se konala mezinárodní soutěž s účastí párů a formací z České republiky, Slovenka, Polska a Německa.


V kategorii Žáci obsadil dvacátou příčku pár Ondřej Kadlec – Lucie Procházková, jejich kolegové Filip Šanderová s Gabrielou Kloudovou obsadili příčku jedenáctou.

Malá dívčí formace Elements během své sestavy

Junioři Marek Špejtek a Anna Machovcová skončili v závodě na místě devátém. Daniel Menšík s Nelou Šedovou předvedli oproti minulé soutěži náročnější prvky a radovali se z bronzového stupínku.
Malá dívčí formace senior Elements se umístila na první nepostupové příčce před večerním finále, tedy na osmém místě. Mladší juniorská formace Skittles obsadila stříbrnou pozici a nejmladší dětská formace Starlet se opět radovala z kovu nejcennějšího.
„Tanečníky čeká 5. května v Karlových Varech Mistrovství republiky kategorii Žáci a Junioři. Doufáme, že i z této titulární soutěže se budeme vracet s minimálně jedním cenným kovem,“ prozradila trenérka Zuzana Javůrková.

  • Facebook
  • Twitter