Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Michal Hrůza vyjíždí na jarní šňůru Sám se sebou, zastaví se i v Pelhřimově

/
/
/
3352 Zobrazení



„Když jsem sám se sebou, uvědomuji si, že hudba je smysl mého života,“ říká ke koncertnímu turné pojmenovaném po stejnojmenné desce Michal Hrůza.

Repertoár koncertů ponechá Michal Hrůza shodný jako na podzimní šňůře – zazní skladby z nového alba, ale i starší písně. Nově přibude skladba Sám se sebou, podle které zpěvák celé album i koncertní tour pojmenoval. „Sám se sebou je nejen název mého posledního alba a turné, ale i důležitý stav, kdy nám dojde, co chceme, a co už nechceme,“ dodává Michal Hrůza, který letošním rokem vstoupil do jedenadvacáté sezóny na hudební scéně. Po jarní koncertní šňůře vyrazí s kapelou do letní festivalové sezony.

Kromě koncertování s kapelou připravuje aktuálně Michal Hrůza také hudbu do nového českého filmu. V jedné ze dvou písní si opět, jak je jeho zvykem, vystřihne duet s českou zpěvačkou, tentokrát přizval ke spolupráci Annu K

Koncert se uskuteční v sobotu 7. dubna v Kulturním domě Máj v Pelhřimově.

Více informací na webu.

  • Facebook
  • Twitter