Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Malý festival pro rodiny s dětmi z celé Vysočiny

/
/
/
815 Zobrazení



Zábavné odpoledne pro děti i dospělé v Šejdorfském mlýně v Okrouhličce Den pro rodinu se uskuteční v neděli 9. září. Celé odpoledne zaměřili pořadatelé tak, aby si ho užila celá rodina od nejmenších po nejstarší členy rodiny.

Od 14.00 do 18.00 bude připraven program, ve kterém se představí klaun Pupa, děti si zacvičí zumbu, malí mohou využít malování na obličej, hry a tvořivé dílničky. V 15.00 budou ochotníci z Lípy hrát úspěšnou hru s názvem Pohádka k sežrání, kde si hlavní roli zahraje sedmihlavý drak. Akce bude ukončena dětskou diskotékou. „Po celé odpoledne bude probíhat prezentace činnosti mateřských a rodinných center, Family Pointu, Senior Pointu apod,“ popisuje program předsedkyně Spolku TILIA Marta Vencovská.
„Mateřská a rodinná centra patří mezi jedny z hlavních aktérů prorodinných aktivit v Kraji Vysočina, i proto jsme i velmi rádi, že nad celou akcí převzal záštitu Pavel Franěk první náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro oblast sociálních věcí a prorodinné politiky. Mateřská a rodinná centra budou na festivalu připravovat bohatý program pro rodiny,“ doplňuje krajská koordinátorka Sítě pro rodinu, z. s. Kraje Vysočina Daria Čapková.
Pořadatelé akce: Spolek TILIA a Síť pro rodinu, z. s. Akci podpořil Kraj Vysočina v rámci projektu Spolupráce na Vysočině – 2018.

  • Facebook
  • Twitter