Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Letošní opravy zimního stadionu stály jihlavský rozpočet čtyři miliony

/
/
/
1084 Zobrazení



Statutární město Jihlava letos investovalo do oprav Horáckého zimního stadionu přes čtyři miliony korun. Podle statického posudku bude stadion schopný provozu ještě v sezoně 2019/2020. 

Mezi velké renovace patřila například oprava elektroinstalačních obvodů strojovny chlazení, opravy hlavních osvětlení haly, kabiny mladšího dorostu a celková oprava plynové kotelny nebo výměna podlahových krytin v hale a přístupové chodbě. Nově se také na zimním stadionu vyčlenilo místo pro diváky na invalidním vozíku, a to na tribuně C.

„Proběhla také oprava sociálních zařízení v kabině A týmu, oprava svárů ocelové konstrukce střechy nebo regulátoru plynu a rozvodu plynovodu. Na některých místech byly opraveny části topení,“ uvedl náměstek primátora pro oblast správy realit Radek Popelka.

Město Jihlava má již k dispozici také finální statický posudek ocelové konstrukce střechy. Podle ní může být zimní stadion v provozu ještě na sezonu 2019/2020. „Do té doby chceme udělat generální výměnu celé střechy,“ doplnil náměstek Radek Popelka.

  • Facebook
  • Twitter