Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Krajský přebor družstev v rapidu a blesku 2018

/
/
/
885 Zobrazení



Caissa Třebíč ve spolupráci s DDM Třebíč uspořádala na počátku května přebor Vysočiny čtyřčlenných družstev v rapid a bleskovém šachu. STK se rozhodla oddělit soutěže od soutěže jednotlivců, kdy se doteď hrálo v rámci jednotlivců, vyhodnocení družstev pak proběhlo jako součet příslušných jednotlivců nahlášených před začátkem soutěže.


Soutěž byla koncipována jako otevřená i pro družstva uz jiných krajů, této možnosti využilo TJ Znojmo a zejména Naplechteam, který přivezl rovnou tři titulované hráče a pozvedl tak sportovní úroveň našeho přeboru. Ostatní družstva splnila pak podmínky z propozic a bojovala v krajském přeboru (povolen byl start jednoho hosta nebo cizince, který hostoval za družstvo v uplynulé sezoně).
Pořadatele netušili jaký bude zájem o obnovenou soutěž, byli tak příjemně překvapeni, když se do rapidu prezentovalo 15 družstev a do blesku 14 družstev, když se druhý tým Pelhřimova rozhodl nezúčastnit, jelikož polovina přítomných hráčů Pelhřimova nemá v oblibě bleskový šach.

Výsledky rapidu: (8 kol švýcarský systém – Naplechteam mimo soutěž KP)
1. Caissa Třebíč A
2. Gambit Jihlava
3. Naplechteam
4. Žďár nad Sázavou A

Výsledky blesku: (systém každý s každým – Naplechteam mimo soutěž KP)
1. Naplechteam
2. Caissa Třebíč A
3. Gambit Jihlava
4. Žďár nad Sázavou A

  • Facebook
  • Twitter