Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Korea Hydro & Nuclear Power novým generálním partnerem Horacké Slavie Třebíč

/
/
/
1624 Zobrazení



Společnost Korea Hydro & Nuclear Power (KHNP) a hokejový klub SK Horacká Slavia Třebíč v úterý 18. září oznámily dohodu o generálním partnerství. Smlouvu o spolupráci s klubem přijel podepsat osobně i generální ředitel korejské KHNP Jae-hoon Chung.

Stadion klubu, který hraje aktuálně hokejovou Chance ligu, nově ponese jméno KHNP Arena. Logo nového generální partnera bude umístěno na helmách hráčů, mantinelech ledové plochy a exteriérech i vnitřních prostorech stadionu
A-tým klubu hraje v současnosti českou Chance ligu. Prezident a generální ředitel KHNP Jae-hoon Chung podepsal v úterý dohodu o sponzoringu s generálním ředitelem Horácké Slavie Karlem Čapkem. Slavnostního podpisu se zúčastnil také starosta Třebíče Pavel Janata či předseda Energetického Třebíčska Vítězslav Jonáš.

KHNP Arena v Třebíči

„Je pro nás čest spojit se s jedním z nejslavnějších a hlavně nejtradičnějších sportovních týmů v regionu. Věřím, že i naše podpora pomůže třebíčskému hokeji navázat na jeho 90letou historii a přispěje k mnoha sportovním úspěchům v této i nadcházejících sezonách,“ řekl prezident a generální ředitel KHNP Jae-hoon Chung.

„Jsme potěšeni, že se společnost Korea Hydro & Nuclear Power stala významným partnerem Sportovního klubu Horácká Slavia Třebíč a zimní stadion ponese právě název KHNP Arena. Je to velký přínos pro rozvoj našeho hokeje po všech stránkách,” uvedl generální ředitel SK Horácká Slavia Třebíč Karel Čapek.

Partnerství s klubem SK Horácká Slavia Třebíč je součástí soustavné podpory Třebíče a celého kraje společností KHNP. Ta se zapojila například do srpnového dobrovolnického programu. Čtyřiadvacet korejských studentů a deset zaměstnanců KHNP v rámci něj působilo v třebíčských neziskových organizacích, podílelo se na kulturním programu pro seniory či děti a pomáhalo s údržbou hokejového a fotbalového stadionu. Podobně pomáhala KHNP v kraji v loňském roce, kdy poskytla hmotnou pomoc i kapacitu 36 dobrovolníků z řad korejských univerzit a zástupců KHNP celkem 12 zařízením a neziskovým organizacím.

„Máme radost, že se můžeme podílet na takto smysluplných projektech a jsem přesvědčený, že v budoucnosti nalezneme další příležitosti, jak může KHNP přispět k rozvoji Třebíče i celého regionu,“ řekl Chung.

O dlouhodobém partnerství mezi Koreou a Českem vypovídají i další dvě sportovní události, které se odehrály během loňských Olympijských her v Pyeongchangu. Jednou z nich bylo setkání českých a korejských fanoušků při promítání vzájemného hokejového zápasu s účastí korejského velvyslance. Krátce poté pak podpořilo bezmála dvě stovky korejských fanoušků český tým přímo na stadionu Gangneung při zápasech se Švýcarskem či Kanadou. Skoro všichni fanoušci mávali během hry českými vlajkami a někteří na sobě měli dokonce dresy českého kapitána Martina Erata či legendy Jaromíra Jágra. I díky korejským fanouškům ve zmíněných utkáních český tým zvítězil.

  • Facebook
  • Twitter