Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Knihovna v Hodicích jinak

/
/
/
888 Zobrazení



Současné knihovny proměnily svou podobu, jak ty velké, tak i ty v menších obcích už nejsou jen místem s regály knih. Dnes si tu půjčíte knihy různých žánrů, stolní hru, časopis, zajdete na přednášku, besedu nebo navštívíte kreativní dílničky. Nejinak je tomu v knihovně v Hodicích.
„Protože jsme fungující moderní knihovna, tak jsme se už po druhé přihlásili do facebookové soutěže Knihovna jinak 2018. Jedná se o soutěž, jejímž smyslem je prezentovat činnost knihovny a spojit knihovny z různých koutů naší země, aby mohly navázat spolupráci a inspirovat se vzájemně. A jak je na Facebooku obvyklé, cílem soutěže je nasbírat co nejvíce palců,“ vysvětluje knihovnice Ivana Kalinová. Pokud máte Facebook, můžete hodickou knihovnu podpořit zde:

HODICE Naše knihovna v Hodicích funguje jinak, tak jako dnes mnoho moderních knihoven. Probíhají u nás kreativní dílny,…

Zveřejnil(a) Svaz měst a obcí ČR dne 15. březen 2018

V sobotu 7. dubna pořádá hodická knihovna zájezd do Prahy do Divadla na Vinohradech na klasickou komedii Williama Shakespeara Zkrocení zlé ženy. Ještě mají volné vstupenky.

Tradiční Čaj o páté se bude konat v hodické v úterý 17. dubna. „Chystáme pro Vás setkání se zajímavým hostem, který nám hodně řekne o historii naší obce. Více informací se dozvíte na plakátech,“ uzavírá Ivana Kalinová.

  • Facebook
  • Twitter