Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kapela snů vystoupí v Klubu Oko v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1367 Zobrazení



V roce 2012 časopis Rock & Pop společně s rádiem Beat uspořádal anketu, jejímž cílem bylo sestavit první českou kapelu snů. Výsledkem byla skupina Supergroup.cz. 

Vystupuje ve složení: Kamil Střihavka – zpěv, Michal Pavlíček – kytara, Miloš Meier – bicí, Vladimír „Guma“ Kulhánek – baskytara, Roman Dragoun – klávesy a Jan Hrubý – housle. Prémiové vystoupení Supergroup.cz se uskutečnilo 6. března 2013 na čtvrtém brněnském Beatfestu.
Hvězdná šestice muzikantů začala příležitostně vystupovat. Petr Kletečka vymyslel zajímavý projekt Golden_eye.hb obsahující čtyři koncerty na které se bude v Havlíčkově Brodě v Klubu Oko asi hodně dlouho vzpomínat. Prvním koncertem bylo sólové vystoupení bubeníka Miloše Meiera v projektu Drumming Syndrome. Na druhém koncertu vystoupil Michal Prokop s kapelou Framus Five. Třetí koncert bude v pátek 19. října 2018 od 21 hodin na kterém vystoupí Supergroup.cz. Bubeník Miloš Meir bohužel nepřijede, protože je na zahraničním turné s kapelou Dymytry. Na brodském koncertu ho nahradí Klaudius Kryšpín. Po Supergroup.cz zahraje ve 23.30 Jazz Joint.

Klub Oko bude otevřen od 19.00. „Koncert začíná ve 21.00. Na plakátech, banerech a vstupenkách je uveden začátek ve 20.00, ale došlo k posunu. Vstupné v předprodeji i na místě za 500 Kč,“ uvedl Petr Kletečka, pořadatel neobyčejného koncertu.
Někdo může mít štěstí vyhrát v soutěži vstupenku. Soutěžní otázka: Která zahraniční skupina zahraje v rámci projektu Golden_eye.hb? Odpovědi posílejte do čtvrtka 18. října do 18.00 mailem na: hudbasoutez@seznam.cz. Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

  • Facebook
  • Twitter