Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kapela Monkey Bussiness v sobotu v Třebíči s živelnou show

/
/
/
1054 Zobrazení



Pop-funková kapela Monkey Business v čele s Romanem Holým, Matějem Ruppertem a Terezou Černochovou vyrazila na konci září na podzimní část klubového turné Maximum Power. V sobotu 13. října vystoupí od 20.00 v Národním domě v Třebíči.

Kapela láká na vystoupení se silnými písněmi, emocemi, hlasy i strunami. „Už se moc těšíme, až si zahrajeme na našem podzimním turné písničky z nového alba, které vychází právě na podzim a je to velká pecka,“ podotýká zpěvák kapely Matěj Ruppert.
Skupina Monkey Business se začala formovat v roce 1999 kolem multiinstrumentalisty a producenta Romana Holého. Výrazným prvkem v kapele byl mimo jiné hlas Američanky Tonyi Graves. Ta ale skupinu kvůli nedostatku času pro sólovou kariéru v loňském roce opustila a nahradila ji zpěvačka Tereza Černochová.

Monkey Business od své prvotiny vydali celkem sedm řadových alb, která se žánrově přelévají mezi elektro-popem a hravými funk-jazzovými polohami. Zároveň kapela pozměnila sestavu, když dnes kromě zmíněného tria Holý (klávesy, zpěv), Ruppert (zpěv) a Černochová (zpěv) vystupuje ve složení: Ondřej Brousek (klávesy), Pavel Mrázek (baskytara), Oldřich Krejčoves (kytara) a Martin Houdek (bicí). Kapela sbírá jedno ocenění za druhým, vyprodává koncerty. Každý koncert MB’s je originál a opravdový zážitek – energická show se skvělými kostýmy, nápaditou scénou a našlápnutou muzikou. Během Mega-Power turné Monkey Business se jako předkapela představí brněnské uskupení Gustavo Rojo.

Vstupenky jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a na www.mkstrebic.cz přes E-VSTUPENKY.

  • Facebook
  • Twitter