Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlavská radnice seznámí s plány městského nádraží

/
/
/
1031 Zobrazení



Prezentace Centrálního dopravního terminálu proběhne v gotické síni jihlavské radnice 25. dubna od 17.00, kdy se zájemci mohou seznámit s tím, jak by měl vypadat nový přestupní dopravní terminál v místě stávajícího městského vlakového nádraží.

Cílem projektu je výstavba nového moderního dopravního terminálu, který vytvoří podmínky pro zvýšení podílu udržitelných forem dopravy a který obyvatelům krajského města Jihlavy a všem ostatním cestujícím usnadní využití a vzájemné přestupy mezi vlakovou dopravou, linkovou autobusovou dopravou a MHD.

„Prezentace urbanisticko-architektonické studie se ujme její autor Tomáš Rusín ze společnosti Atelier RAW, společně s ním se prezentace zúčastní i zástupci vedení města,“ přiblížila Tereza Kafková z odboru rozvoje města.

Více informací o projektu naleznete na webu jihlava.cz/centralni-dopravni-terminal, kde bude nejpozději 18. dubna zveřejněna studie terminálu.

  • Facebook
  • Twitter