Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jarní průvan v šatníku zaměstnanců dukovanské elektrárny pro neziskovky

/
/
/
906 Zobrazení



Zaměstnanci Jaderné elektrárny Dukovany darovali 200 kg oděvů, obuvi a módních doplňků pro neziskové organizace z Třebíče: Vrátka, Oblastní charitu Třebíč a Míša & Míša. Zaměstnanci Skupiny ČEZ během charitativní sbírky Průvan v šatníku darovali šatstvo a obuv celkem 1 626 tun oblečení.


„Z Dukovan jsme dostali spoustu krásných kousků, které obohatily sortiment našeho Bazárku. Děkujeme zároveň za podporu služeb sociální rehabilitace na Třebíčsku,“ říká Pavla Kavanová, pracovnice v sociálních službách zodpovědná za provoz Bazárku pod organizací Vrátka Třebíč.

Bazárek Pavla Kavanová

„Protřídit šatník a nepotřebné kousky věnovat neziskovým organizacím je ten nejjednodušší způsob pomoci, ke které se může přidat každý z nás. Osobně pak ještě doporučuji obchůdky zmíněných organizací navštívit. Radost z nákupu originálních kousků je zde násobena pomocí dobré věci a milým chováním prodávajících,“ uvedla členka představenstva Skupiny ČEZ Michaela Chaloupková.

Skupina ČEZ a její elektrárny v regionech naplňují společenskou odpovědnost do posledního puntíku. Dlouhodobě podporují neziskové organizace ve svém okolí, a to jak finančně, tak také prostřednictvím podpory jejich zaměstnanců.

Bazárek Třebíč

Tradičními se staly různé charitativní sbírkové akce či velikonoční a vánoční trhy, při kterých organizace nabízí své výrobky. Neméně významná je přímá pomoc při tzv. dobrovolnických dnech, které ČEZ pro své zaměstnance organizuje. V letošním roce se na Vysočině a jižní Moravě uskuteční ve dvou červnových dnech 13. a 14. června. Dalším prvkem pomoci se staly tzv. charitativní snídaně, při kterých si zaměstnanci elektráren zakupují produkty chráněných pracovišť regionu. V elektrárně Dukovany jsou tyto netradiční snídaně, které se konají jedenkrát měsíčně velmi oblíbené.

  • Facebook
  • Twitter