Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodští Hroši mají za sebou úspěšný víkend

/
/
/
513 Zobrazení



Mimořádně úspěšně vstoupily oba hlavní týmy Hrochů do podzimních bojů v play-off. Muži i junioři zvítězili ve všech utkáních a zajistili si postup do další fáze soutěže.
Muži porazili ve čtvrtfinále softbalové extraligy pražský Eagles 3:0 na zápasy a postoupili do semifinále, junioři pak už v semifinále stejným poměrem přešli přes Most. Soupeřem obou týmů budou hráči Spectra Praha. Muži zahájí semifinále už v sobotu 22. září v Praze, v Hippos aréně se představí v druhém zápase v neděli 23. září v 19.00. Série hraná opět na tři vítězné zápasy bude pokračovat v pátek 28. září v Praze a v sobotu 30. září od 16.30 v havlíčkobrodské aréně. Junioři první víkend odehrají oba dva dny v Praze, zbylé zápasy série bude hostit další víkend Hippos aréna.

Hippos Havlíčkův Brod – Eagles Praha 3:0 (1:0, 4:0, 7:1)
„V pátečním večerním zápase viděla Hippos aréna jasnou převahu nadhazovačů nad pálkaři. Především brodský Michal Holobrádek dominoval, když z jednadvaceti autů sám vyřadil šestnáct pálkařů Eagles. Jediný bod zápasu zaznamenal jeho bratr Jakub. V sobotu v Praze byl Michal Holobrádek opět nad síly soupeře a naopak Hroši se postupně rozjížděli a začali se bodově čím dál více prosazovat. Mimořádný výkon předvedl kapitán Hrochů Karel Kadečka, který v osmi startech zaznamenal sedm odpalů a jednou dostal metu zdarma. Oba sobotní zápasy spolehlivě dohazoval Jaroslav Müller,“ hodnotil utkání Dušan Šnelly z havlíčkobrodského klubu.

Hippos junioři Havlíčkův Brod – Most junioři 3:0 (3:2, 5:4, 11:8)

Juniorka vedla po minulém víkendu 2:0 na zápasy, když stoprocentně využila domácího prostředí a možnosti využít služeb všech hráčů. „V sobotu na sever Čech už jsme ale cestovali bez většiny svých opor, které hájili v souběžně hraných zápasech barvy mužů na Eagles. Tým tvořili povětšinou kadeti a zápas se od začátku vyvíjel v jejich neprospěch. Do poslední směny jsme vstupovali za nepříznivého skóre 2:8 a vše nasvědčovalo tomu, že série bude pokračovat. Sedmá směna ale vstoupí do naší historie. Mladíci se neskutečně zvedli a sérií devíti doběhů šokovali domácí tým, když otočili zápas na 11:8, přičemž sedm doběhů zaznamenali při dvou autech. V dohrávce zápasu již vedení ubránili a zajistili si postup do finále juniorské etraligy,“ dodal Dušan Šnelly.

  • Facebook
  • Twitter