Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodský půlmaraton startuje v areálu Plovárenská

/
/
/
991 Zobrazení



V neděli 16. září se Havlíčkův Brod stane dějištěm pátého ročníku běžeckého podniku rozděleného na tratě o délce 10 a 21 kilometrů. Součástí soutěže v mužských, ženských a jednotlivých věkových kategoriích bude i atraktivní hodnocení týmů.

Výstřel startovací pistole zahájí závod přesně o desáté hodině.
Běžci vyběhnou na tradičně překrásnou trať z areálu v Plovárenské ulici a vydají se po cyklostezce směrem po proudu řeky Sázavy k silničnímu mostu a na Hnátův kámen. Trať závodů pak pokračuje přes Kalinovo nábřeží k sportovnímu areálu TJ Jiskra. Na druhý břeh se závodníci dostanou přes lávku na ulici České armády. Dále budou pokračovat proti proudu řeky, přes ulice Na Bojišti, Sázavská a Na Losích, kde provedou otočku směrem zpět do cíle na Plovárenské. Půlmaratonci takto poběží čtyři kola. Závodníci přihlášení na deset kilometrů běh budou po dvou kolech směrováni do cíle.
Zázemí závodníků a jejich fanoušků připravujeme opět v areálu na Plovárenské ulici, kde se bude odehrávat vše důležité: od registrace závodníků, startu závodů, přes hudební doprovodný program a moderátorem doprovázený průběh závodu, až po vyhlášení vítězů.
Registrace na závod probíhá již nyní online na webových stránkách půlmaratonu. Pro ty, co jsou nerozhodní, je možnost se registrovat i na místě, ale za vyšší cenu startovného. Prezence závodníků bude probíhat ráno v den závodu od 8.00 do 9.30.
Závod organizuje tento rok společnost Kus Plus, z. s., která je také pořadatelem známého Nymburského půlmaratonu. Vystřídá tak firmu B: Group, která tomuto závodu položila základy v průběhu předchozích čtyř ročníků.

  • Facebook
  • Twitter