Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Farmářské trhy v Brodě o víkendu naposled

/
/
/
1558 Zobrazení



V sobotu 6. října od 8.00 do 14.00 se na Havlíčkově náměstí v Havlíčkově Brodě uskuteční poslední letošní Farmářské trhy, na kterých své zboží nabídnou tradiční prodejci.

Pořadatelky akce Alena Čechová a Lída Říhová připravily doprovodný program, který ocení gurmáni a přátelé hudby. Milovníky dobrého jídla zaujme Minigastrofestival a kuchařská show v režii MV cateringu. Zahrají kapely At Time, Paikot – Ikot a United Cowboys . Od 10.00 do 10.20 Mili Líbalová a Jana Korejtková roztančí náměstí v programu Zumba pro Viktorku. Kdo přijde a zapojí se do rytmu zumby, zároveň podpoří finanční sbírku na pomoc tříleté Viktorce Fironové bojující s nemocí SMA ( spinální muskulární atrofie ). ACO Industries, k. s., Přibyslav věnuje Viktorce za každého účastníka zumby 50 Kč prostřednictvím neziskové organizace Kačenka dětem, která pomáhá dětem s nemocí SMA a jejich rodinám.

  • Facebook
  • Twitter