Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Eurojack ČR 2018 opět míří do Jihlavy

/
/
/
918 Zobrazení



V květnu odstartovala další sezóna mistrovství Evropy v dřevorubeckém sportu Eurojack. Český závod bude letos třetí v pořadí a bude se konat v sobotu a neděli 9. a v neděli 10. června v amfiteatru v Jihlavě.

Novinkou letošního roku je soutěž žen o vlastní oficiální titul mistryně Evropy. V neděli 10. června uvidí diváci hned dvě velké finále. Jedno pro osmnáct mužů a jedno pro čtyři ženy.

Diváci uvidí různé druhy soutěží, archiv pořadatelů

Kromě kvalifikace a velkého finále závodu Eurojack se mohou návštěvníci těšit i na doplňkové závody v lezení, řezání ruční pilou ve smíšených párech Jack&Jill a také řezání velkými motorovými pilami Powersaw. Mimo všechny soutěže se ještě uskuteční ukázka volitelné disciplíny odvětvování.

Součástí akce bude osmý ročník Jihlavského pivního pábení a v sobotu večer koncert několika kapel, představí se High Five, DayOFF, Joyners a cimbálová muzika Javor z Kyjova. Vstup na všechny akce je zdarma.

  • Facebook
  • Twitter