Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dva pokoje na geriatrii jihlavské nemocnice dostaly nový kabát

/
/
/
1808 Zobrazení



Nové posezení pro návštěvy, barevné povlečení a tapeta. To jsou novinky, které čekají pacienty na dvou pokojích oddělení geriatrické a následné péče jihlavské nemocnice. Nové je také posezení na chodbách pro návštěvy.„Chceme, aby se u nás pacienti cítili co nejlépe, a příjemné prostředí hraje svoji roli,“ říká primářka Eva Balnerová. Na oddělení se rozhodli, že na nadstandardní pokoje pořídí doplňky, které zázemí zútulní. „Pořídili jsme tapetu, nakoupili jsme barevné povlečení, koupili posezení pro návštěvy. Nové věci jsou na obou našich nadstandardních pokojích,“ doplňuje vrchní sestra Dana Polodnová. Na oddělení geriatrické a následné péče mají dva nadstandardní pokoje, jeden jednolůžkový a druhý dvojlůžkový.
Nové posezení pro návštěvy a pacienty jsou v podobě stolečku, židlí a sedací soupravy také na chodbě. Celkově vybavení stálo dvacet tisíc korun. Na oddělení geriatrické a následné péče je ročně hospitalizováno zhruba 400 pacientů.

 

  • Facebook
  • Twitter