Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Do Brodu přijede prezidentský kandidát Fischer. Zúčastní se debaty o demokracii

/
/
/
862 Zobrazení



Během třetího dne Letní žurnalistické školy můžete do havlíčkobrodského AZ centra přijít debatovat o tom, proč a jak média šíří lži, i o tom, jestli je demokracie vhodná forma vlády pro 21. století. Do Brodu mimo jiné dorazí také prezidentský kandidát a bývalý diplomat Pavel Fischer.

Na odpolední přednášce se lidé budou moct dozvědět, jak je možné v současné době čelit lžím a dezinformacím, které se objevují především na webových médiích nebo na sociálních sítích. S účastníky Letní žurnalistické školy i s veřejností přijede diskutovat Kateřina Křivánková z projektu Zvol si info. Debata začíná v 15.30.

Večer pak bude tématem diskuse demokracie – konkrétně to, zda je demokracie vhodná forma vlády pro 21. století. Své názory na zmíněné téma přednesou bývalý diplomat Pavel Fischer, politolog z pražského Polského institutu Maciej Ruczaj a slovenský novinář Tomáš Gális. Diskusi povede moderátor Českého rozhlasu Michael Rozsypal. Debata začíná v 19.00.

Obě přednášky se konají v havlíčkobrodském AZ centru. Dostanete se do něj zadním vchodem z parku. Vstup je volný.

  • Facebook
  • Twitter