Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Děvět zraněných u tří nehod v neděli na Vysočině

/
/
/
749 Zobrazení



V neděli 22. července odpoledne zasahovali hasiči z Vysočiny u tří nehod na různých místech regionu, které si celkem vyžádali devět zranění.

První havárie osobního auta a dodávky se stala u Jitkova na Havlíčkobrodsku, kde zasahovali okolo 13.00 profesionální hasiči z Chotěboře a dobrovolní hasiči ze Ždírce nad Doubravou. „Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetřením zraněných osob a s jejich následným transportem do sanitních vozů. Na havarovaných vozidlech provedli hasiči protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Při nehodě došlo k úniku provozních kapalin. Jednotky únik zlikvidovaly speciálním sorbentem. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byl provoz na komunikaci omezen,“ popsala Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Tři osobní auta s srazila na silnici na Kasárenské křižovatce u Markvartic na Jihlavsku krátce po 13.00. „Při střetu se zranila jedna osoba a skončila v péči zdravotníků. Profesionální hasiči z Telče společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů ze Želetavy  provedli na havarovaných vozidlech protipožární opatření a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali speciálním sorbentem. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byl provoz v místě omezen. V 16.18 byly následky dopravní nehody odstraněny a jednotky se vrátily zpět na své základny,“ dodala Petra Musilová.

Na silnici u Hradce nedaleko Lede nad Sázavou na Havlíčkobrodsku havarovalo okolo 16.00 osobní auto. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Ledeč nad Sázavou. „Osobní vůz skončil po nehodě mimo komunikaci v příkopu. Při nehodě se zranila jedna osoba, zdravotníci ji po nezbytném ošetření ponechali na místě události,“ uzavřela tisková mluvčí s tím, že příčiny nehod vyšetřují policisté.

  • Facebook
  • Twitter