Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Den Země v Humpolci nabídne program pro všechny

/
/
/
667 Zobrazení



Oblastní charita Havlíčkův Brod ve spolupráci s městem Humpolec, Zeleným srdcem a dalšími dobrovolníky chystá akci, s níž se připojí k celosvětové kampani Den Země. V sobotu 21. dubna společně se svými zaměstnanci a pomocníky s řad široké veřejnosti za podpory města Humpolec vyrazí uklidit lokalitu u dětského dopravního hřiště v Humpolci.

Zaměstnanci havlíčkobrodské Charity, jejich rodiny, přátelé, ale i ostatní dobrovolníci z řad široké veřejnosti vyrazí v sobotu 21. dubna v 9.00 posbírat odpadky do lokality dětského dopravního hřiště v ulici 5. května a přilehlého parku. „Město Humpolec dlouhodobě finančně podporuje naše služby a zároveň se jeho obyvatelé už osmnáct let aktivně podílí na Tříkrálové sbírce, ať už jako organizátoři, dobrovolníci nebo štědří dárci. Proto bychom chtěli přiložit ruku k dílu i tímto směrem, neboť nám není lhostejné, jak se žije ve městě, kde léta působíme také my,“ uvedla zástupkyně ředitelky Oblastní charity Havlíčkův Brod a zároveň koordinátorka Tříkrálové sbírky Jana Dománková.

Od 13.00 je pak naplánováno společné posezení u ohýnku na zřícenině hradu Orlík nad Humpolcem. „Opékání špekáčků nám s kytarou v ruce a s písní na jazyku zpříjemní Martin Sýkora. Sdružení Zelené srdce si navíc připravilo bohatý doprovodný program, který se bude odehrávat v odpoledních hodinách právě na Orlíku, takže naši pomocníci spojí příjemně strávené odpoledne s užitečným skutkem pro naši planetu,“ uvedla se mluvčí Oblastní charity Havlíčkův Brod Aneta Slavíková.
Pomoci s úklidem alespoň malé části Země může kdokoliv. Stačí se do 17. dubna obrátit na e-mail slavikova@charitahb.cz a přihlásit sebe, své děti, vnoučata, další rodinné příslušníky nebo přátele. Ti, kteří se do úklidu zapojí a včas se přihlásí na uvedeném e-mailu, dostanou za odměnu na zřícenině hradu Orlík špekáček zdarma. Odpadkové pytle a rukavice pro úklid budou zajištěny a pomocníci je dostanou přímo na místě.
Akce Charita pro Humpolec je jednou z událostí, které se ve městě v rámci kampaně Den Země letos uskuteční. Více informací je k dispozici na www.hb.charita.cz, www.mesto-humpolec.cz, www.zelenesrdce.cz, www.castrum.cz, www.denzeme.cz nebo na facebookové stránce Oblastní charity Havlíčkův Brod.

.

  • Facebook
  • Twitter