Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Den otevřených dveří ve Sdílení v Telči

/
/
/
926 Zobrazení



V pondělí 8. října proběhne ve Sdílení v Telči den otevřených dveří. Zájemci se mohou přijít podívat do zázemí terénních služeb, prohlédnout si půjčovnu pomůcek či se informovat o službách ve Sdílení. Otevřeno bude od 8.00 do 16.00 na poliklinice v Telči.

Mobilní hospic Sdílení se připojuje k celorepublikové týdenní kampani DOMA., která si klade za cíl informovat o tom, že pečovat doma je možné až do posledního dne. Mobilní hospice provázejí nevyléčitelně nemocného člověka v závěru jeho života. Přinášejí do domácnosti odbornou zdravotní péči, informace a podporu. Pomáhají rodině zvládnout péči o jejich blízkého tak, aby je mohl strávit doma se svými blízkými.

Připojit se ke kampani může každý tím, že v pondělí 8. října půjde do práce či školy v papučích. Projevte podporu hospicům tímto jednoduchým gestem. Vyfoťte se a fotku pošlete buď do Sdílení nebo sdílejte s hashtagem #papucovyden.

Více informací naleznete na www.umiratdoma.cz a www.papucovyden.cz.

  • Facebook
  • Twitter