Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Den dětí v krajském městě

/
/
/
1385 Zobrazení



Stejně jako loni, tak i letos se v amfiteátru letního kina v Jihlavě uskutečnil Den dětí pořádaný statutárním městem Jihlava a hlavním sponzorem, jímž byla společnost Moravské kovárny, a. s., Hruškové Dvory (MOKOV). Hlavním mediálním partnerem bylo Hitrádio Vysočina, celou akci moderovali Milan Řezníček a Markéta Zušťáková.

Program byl jako vždy pestrý, vystoupila kapela NEBE, zpěvačka a rodačka z Jihlavy Markéta Procházková, největším „tahákem“ však byl bezesporu Michal Nesvadba, který si na pódium ke svému účinkování zval také děvčata a chlapce z publika.
Na vedlejší scéně probíhal program DDM Jihlava, kde vystoupila řada dětí, navštěvujících zájmové kroužky. Kromě toho byla připravena řada dalších aktivit, soutěží a her v režii různých organizací, nechyběl skákací hrad, kolotoč, malování na obličej. Vydařilo se i počasí, bylo slunečno a odshora pěkně „ládovali pod kotel“, aby bylo teploučko.

  • Facebook
  • Twitter