Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Citypark Jihlava oslaví kulaté narozeniny velkou party pro zákazníky

/
/
/
1911 Zobrazení



Na konci října uplyne přesně deset let od chvíle, kdy bylo otevřeno nákupní centrum Citypark Jihlava, které spadá do skupiny CPI Property Group. Při příležitosti prvních kulatin se v Cityparku chystá v sobotu 20. října velká Narozeninová party se spoustou hvězdných hostů.

„Na akci dorazí hvězdní gratulanti v čele se zpěvačkou Celeste Buckingham. Pro naše hosty chystáme občerstvení, welcome drinky, barmany, hrát budou celé odpoledne live DJ´s, připravujeme i fashion show. Návštěvníky čeká i řada soutěží o zajímavé ceny a velkou specialitou je Óčko lounge. Je toho spousta a popsat to krátce a stručně je skoro nemožné,“ vypočítává všechna lákadla akce ředitelka Cityparku Jihlava Andrea Geyer.
Vyřádí se všichni

Pozvánka na Narozeninovou party

Narozeninový program začne v sobotu hned po obědě, kdy ve 14.00 odstartuje dvouhodinová show s hrdiny slavné ságy Star Wars, při které na děti čeká jak vystoupení na pódiu, tak fotostěna a dokonce i virtuální realita, kdy se stanou členy příběhu Hvězdných válek. Od 16 hodin pak začne blok přehlídek, kdy modely nájemců vynesou České Miss Monika Leová a Karolína Mališová. Následovat bude ve 20:30 losování Velké narozeninové soutěže o zájezd snů a od 20:40 vystoupí hlavní hvězda večera zpěvačka Celeste Buckingham s kapelou King Shaolin. Po koncertě bude následovat party s DJ Michaelem Burianem. Celým dnem návštěvníky provede moderátor Evropy 2 Pavel Cejnar. Oficiální ukončení programu je plánované na půlnoc. „Během programu čeká na zákazníky také beauty zóna Yves Rocher, welcome drinky, drobné občerstvení, hrát budou live DJ´s a zajímavostí programu bude i zóna televize Óčko, která bude dělat živé vstupy do vysílání a bude se zde natáčet speciální vydání pořadu Mixxer. V den narozenin bude také prodloužena otevírací doba obchodů až do 22.00,“ vyjmenovává doprovodný program akce Jana Vránová, manažerka marketingu Cityparku Jihlava.

Velká party, velká soutěž
Že se na narozeninových oslavách rozdávají dárky, je celkem běžné. Ovšem, že je rozdává oslavenec už tak obvyklé není. V rámci oslav desátých narozenin Cityparku je pro návštěvníky nachystána řada soutěží.

Citypark Jihlava

Až do 18. října mohou zákazníci soutěžit o zájezd snů v hodnotě 100 000 Kč od cestovní kanceláře Blue Style. Stačí nakoupit v minimální hodnotě 200 Kč v kterékoliv prodejně v Cityparku a zaregistrovat se na soutěžním stánku. „Výběr zájezdu je zcela na vítězi. Dostane zkrátka k dispozici 100 000 Kč a, kam se podívá a koho vezme, je na něm. Jako druhou cenu jsme připravili zájezd na Krétu v hodnotě 30 000 Kč a třetí vylosovaný pak dostane víkendový pobyt v zámku ve Žďáru nad Sázavou,“ představuje hlavní narozeninovou soutěž Jana Vránová. Kromě velké soutěže o zájezd je připravena i řada dalších cen, které se budou rozdávat přímo na akci: „Naši nájemci věnovali poukázky na zboží, kosmetické balíčky a dokonce i sadu nádobí. Cen je tolik, že mám obavu, jestli je všechny rozdáme,“ uzavírá s úsměvem Jana Vránová.

  • Facebook
  • Twitter