Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Cestujícím v městské dopravě v Havlíčkově Brodě poradí informátoři

/
/
/
402 Zobrazení



Jednou z možností je obrátit se na BUS centrum v nádražní hale Českých drah, vždy od pondělí do pátku od 5.30 do 16.30. Další variantou je využít telefonního spojení na číslo 569 422 538 nebo napsat na e-mailovou adresu terminal@tshb.cz.

„ V poslední době zaznamenáváme časté obavy obyvatel z přechodu na nový systém. Rádi bychom jim na začátku ulehčili situaci. Z tohoto důvodu budou na konečné zastávce dopravního terminálu a přestupních stanicích u stavební školy a Havlíčkově náměstí stát od pondělí do středy informátoři, kteří cestujícím v případných nesnázích poradí,“ řekl místostarosta města Havlíčkův Brod Čeněk Jůzl.

Nové jízdní řády vznikaly zhruba dva roky, v Havlíčkově Brodě dochází ke změně systému MHD zhruba po 22 letech. „Nově nastavený intervalový systém městské dopravy dokáže plošně pokrýt návazné spoje vlaků i linkových autobusů i v případě, že mají zpoždění. Pro cestující je to tedy výhoda. Pokud ale jedou směrem, kam nevede přímá linka, musí si vhodný spoj a místo přestupu. 

V souvislosti se změnou jízdních řádů nabízí město i zvýhodněnou cenu čipové karty. Tu si cestující mohou do konce února pořídit za 60 Kč. 

  • Facebook
  • Twitter