Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Baseballisté z Třebíče vstupují do bojů o udržení extraligy

/
/
/
720 Zobrazení



V sobotu 21. července vstoupí baseballisté Třebíče do bojů o udržení extraligy. Chybělo přitom jen málo a mohli se prát o titul. Postup do play-off jim totiž unikl až v posledním kole základní části soutěže, a to jen díky horší vzájemné bilanci s Tempem Praha, které tak na úkor Nuclears bude hrát mezi elitní šesticí.

V nadcházejících zápasech tak musí hráči z Třebíče obhajovat příslušnost v nejvyšší soutěži. „Nadstavba se letos hraje novým formátem, do kterého se nezapočítávají výsledky ze základní části,“ říká manager Třebíče Jan Gregor a k plánům svého týmu dodává: „Kádr týmu zůstává stejný včetně zahraničních posil. Nikdo z nich před koncem sezóny domů neodjíždí. Cíl máme jasný – udržet nejvyšší soutěž i nadále v Třebíči.“

Hráče Nuclears tak čeká čtrnáct utkání, ve kterých se navzájem utkají poslední čtyři celky z Extraligy a čtyři nejlepší z 1. ligy. Jako prvního soupeře přivítají Na Hvězdě v Třebíči Klasik Frýdek-Místek. Zápas začíná v sobotu 21. července v 16.00.

 

 

  • Facebook
  • Twitter