Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Baseballisté Třebíče odměnili diváky vysokou výhrou

/
/
/
804 Zobrazení



Do nového ročníku extraligy vstoupili v neděli 1. dubna baseballisté Třebíče a v domácím prostředí stadionu Na Hvězdě hned slavili vysoké vítězství 9:0. Svému soupeři, týmu Tempo Titans, tak oplatili prohru z předchozího dne, kdy mu v Praze podlehli 1:3.

Ještě před prvním nadhozem proběhla přímo na stadionu tisková konference, na které hlavní trenér mužů Jan Gregor seznámil přítomné novináře s cíli pro letošní rok a představil první dvě zahraniční posily. K dispozici byl médiím také nejmladší člen širšího výběru seniorské reprezentace České republiky a třebíčský odchovanec Lukáš Hlouch.

A právě Lukáš se postavil v domácím utkání na nadhazovací kopec a všem divákům předvedl, proč si jej reprezentační trenéři vytáhli mezi seniory už v šestnácti letech. Za soupeře nadhazoval také reprezentant, zkušený Marek Minařík.

Na pálce se proti kvalitnímu nadhozu, jehož rychlost ještě zvyšoval silný vítr, jako první prosadili domácí. Na konci čtvrté směny po třech hitech doběhl pro první bod Nuclears Kamil Pejchal, kterého hned vzápětí následoval Dominik Doležal. Když se trenér hostů rozhodl vystřídat nadhoz, vedla Třebíč už 6:0.

V sedmém inningu přidal další bod Nuclears Zdeněk Kutílek po sebeobětovacím odpalu Jana Urbánka a na konečných 9:0 navýšili hráči Třebíče v dohrávce osmé směny, po které hlavní rozhodčí Marek Vičar zápas ukončil pro tmu.

„Výborná hra celého týmu. Hráči plnili vše, co jsme si řekli před utkáním,“ pochvaloval si výkon svých hráčů hlavní trenér Třebíče Jan Gregor. „Podržel nás startující nadhazovač Lukáš Hlouch, který předvedl sedm dominantních směn. Dařilo se nám i na pálce, kde jsme se prosazovali na Marka Minaříka. Doufám, že pro diváky, kteří tady vydrželi i přes nepříznivé počasí, to byla skvělá tečka za letošním prvním baseballovým víkendem v Třebíči.“ Uzavřel hodnocení Gregor.

Pro další kolo nejvyšší soutěže předpovídají meteorologové velice příjemné počasí. V sobotu 7. dubna tak mohou být plné tribuny. S Olympií Blansko mají baseballisté Nuclears kladnou bilanci a rádi by přidali další vítězství. Utkání začíná Na Hvězdě v Třebíči v 16.00.

 

 

  • Facebook
  • Twitter